logo_LMC

HUSBILAR FRÅN CHAUSSON

CHAUSSON Titanium

Exklusiv serie med automatlåda som standard

Det tar bara några minuter att inse hur lätt det är att köra och byta växel, även om du aldrig har kört ett fordon med automatisk växellåda. 6-växlad växellåda. Vid start, både på landsväg och motorväg, är växeln alltid väl anpassad. Det gynnar både vridmoment och förbrukning. Växellåda med inlärningsförmåga. Din körstil och användning beaktas elektroniskt för att anpassa växlingsstrategin. Spänningsomvandlare. Den är bättre lämpad för tunga laster (och därför till husbilar) än en robotlåda. Din husbil beter sig som en personbil med speciella bekvämligheter i stadsmiljö och på bergsvägar.

Läs mer på CHAUSSON

CHAUSSON Delintregerade bilar

För skräddarsydda resor

Chausson ger dig friheten att välja mellan serietillverkning eller specialanpassning… och att välja mellan utrymme och dess färg, vardagsrummet,sovplats och t.o.m. nivån på utrustningen…

Läs mer på CHAUSSON

CHAUSSON Kompletta

För dig som älskar stora utrymmen

Om du väljer den kompletta är det inte för att acceptera kompromisser. Alltifrån den ursprungliga idén har vi inte åsidosatt någonting, vilket kan ses i den utmärkta komforten, den optimerade boytan, amt numera innovationen Smart Lounge I alla de stora modellerna.

Läs mer på CHAUSSON

CHAUSSON Alkov

Det essentiella för familjen

Den senaste generationen av alkovbilar från Chausson urskiljer sig genom sin kapacitet. En serie tänkt för familjen utifrån tillgänglighet och bekvämlighet.

Läs mer på CHAUSSON

CHAUSSON Vans

Eftersom innovation är centralt i vår strävan, reser du alltid i ett fordon som är före sin tid ombord i en Chausson-van. Den nya kollektionen har tagits fram för att överensstämma med våra värderingar.

Upptäck också vår specialserie Van BLACKLINE « all inclusive »

Läs mer på CHAUSSON