logo_LMC

HUSBILAR FRÅN LMC

Bilarna byggs i det nya LLT utförandet. Det står för Long Life Technologie och är en revolutionerande byggteknik som skapar starkare, tätare och lättare husbilar. Bodelen skyddas av ett heltäckande glasfibertak och en heltäckande glasfiberskiva under bilen. Den åldersbeständiga GFK-glasfibern stärker konstruktionen och ger ett överlägset skydd mot fukt. Väggar o tak har en kärna av XPS-skum, som är en typ av ”styrofoam” och hela konstruktionen är uppbyggd helt utan träreglar vilket ger en stark, lätt och tät konstruktion. LMC är så säkra på konstruktionen att vi lämnar hela 12 års täthetsgaranti!

LMC Cruiser Sport

Du gillar att vara sportig och alltid på språng. Det kan du också vara på semestern. Du hittar körglädje i denna husbil, Cruiser Sport har ett sportsligt utseende både ut- och invändigt. Elegans präglar interiören utan att vara prålig. Ingen annan husbil kombinerar unik design och sportiga köregenskaper som Cruiser Sport.

Läs mer på LMC

LMC Cruiser Comfort

Redan vid första anblicken avslöjar Cruiser Comfort sin exklusivitet. Vad som börjar med en dekorativ yttre dekor och hyttens silver metalliclack, fortsätter i förarhytten med pilotstolar och bodelens sköna komfort. Fordonet har ESP Traction + och ABS.

Läs mer på LMC

LMC Cruiser Premium

Namnet säger allt – den nyutvecklade serien Cruiser Premium presenterar sig som imponerande och elegant både invändigt som utvändigt. En modern hytt med sober färgsättning, exklusiv möbeldesign och omsorgsfullt bearbetade material gör den här serien till den ultimata husbilen.

Läs mer på LMC

LMC Explorer Sport

Explorer Sport har lyckas att sammanföra en dynamisk exteriördesign med en perfekt utformad interiör. Den lätta påbyggnaden och välavvägda fjädringen gör husbilen lättkörd, även för den otränade.

Läs mer på LMC

LMC Explorer Comfort

Egenskaperna hos den absoluta lyxklassen: Värdebeständig Longlife-teknik med en 12-års garanti mot läckage, en elegant design och komfort in i minsta detalj. Comfort är avsedd för campare som inte vill avstå från väl utvalda material och en hög standard.

Läs mer på LMC

LMC Explorer Premium

Explorer premium serien gnistrar inifrån och ut med sitt eleganta utseende. Inuti fordonet möts du av rundade överskåp med en vit blank yta som står som en fin kontrast till den eleganta mörka möbelinredningen. Snygga kromhandtag slutföra konstruktionen. Det finns också en standardutrustning som kommer göra dig lycklig. Utvändigt visar Explorer Premium upp sig med ett helt nytt bakparti.

Läs mer på LMC

LMC Breezer A

Breezer alkov är en vuxen husbil: brukarvänlig, smarta lösningar och hemtrevlig. En rymlig husbil för hela familjen eller med några vänner på semester. Med alkov och upp till 6 sovplatser finns det många möjligheter.

Läs mer på LMC

 

LMC Breezer V

En Breezer Van ger alla fördelar med en praktisk skåpbil, kombinerat med kapaciteten hos en rymlig halvintegrerad husbil. Detta gör den idealisk för två mobila resenärer: För par, bästa vänner eller lagkamrater.

Läs mer på LMC

LMC Breezer Lift

En flexibel reskamrat med praktisk nedfällbar säng och mycket extrautrustning redan som standard.

Läs mer på LMC

LMC Grand Breezer A

Med den helt nya Grand Breezer tar LMC husbilen till ett nytt segment. Ägarna av ”flaggskeppet” är ofta familjer som resar med barn eller barnbarn. Nykomlingen är naturligtvis byggd LMCs egna Longlife-teknik.

Läs mer på LMC